<p>Over theaterdichtbij.nl</p>

Over theaterdichtbij.nl

Wie of wat is TheaterDichtbij?

TheaterDichtbij

TheaterDichtbij is de plek waar je alle theatervoorstellingen in regio bij elkaar ziet.  Dit initiatief is een samenwerking tussen De Maaspoort Theater & Events in Venlo, Schouwburg Venray, Theater De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen en Munttheater in Weert. Door op artistiek en operationeel vlak samen te werken, kunnen we een gevarieerder, op elkaar afgestemd theateraanbod bieden. We zijn ervan overtuigd dat je samen meer kunt betekenen voor het publiek dan alleen.

Beleving is nooit ver weg

Door de samenwerking is er meer overzicht en meer keuze. Op deze website presenteren we alle voorstellingen en zoek je gemakkelijk op locatie, genre, zaal, datum of een soort beleving. Wil je bijvoorbeeld ontroerd raken, je laten verwonderen, geprikkeld of geïnspireerd worden of gewoon genieten? We verzamelen alles op één plek. Ben je op zoek naar een specifieke artiest of voorstelling? Kijk waar en wanneer deze te zien is in de regio Noord- en Midden Limburg. En komt die ene datum je niet goed uit, dan zie je direct op dezelfde pagina alternatieve data of aanbevelingen in de buurt. Super handig! 

Meer, meer, meer!

Er zijn jaarlijks gemiddeld 350 verschillende voorstellingen te zien in Noord- en Midden Limburg. Dit theaterseizoen zijn dat 86 cabaretvoorstellingen, 16 dansvoorstellingen, 39 familievoorstellingen, 12 klassieke concerten, 8 komedies, 104 theaterconcerten, 16 muziektheatervoorstellingen, 4 opera’s, 30 shows, 11 theatercolleges en 22 toneelvoorstellingen. Daarnaast zijn voorstellingen op meerdere locaties te zien, dus in totaal heb je nog meer te kiezen. Need we say more? TheaterDichtbij.nl. Beleving is nooit ver weg