header-image

Het gordijn is weer open!

10-11-2021
Deel dit artikel

Nieuw aanbod op theaterdichtbij.nl


We hebben de stoelen afgestoft, de theatergordijnen gewassen en de spots weer aangesloten. De theaters draaien weer op volle toeren en we mogen jullie weer van harte verwelkomen in volle zalen!


Zo ging ‘The Rocky Horror Show’ op een feestelijke manier in Limburgse première in Munttheater Weert, haalde Fred van Leer alles uit de kast in Venlo, Roermond en Venray en was de zaal van DOK6 bij  ‘Tis Hier Geen Hotel’ en ‘The Fortunate Sons’ uit USA helemaal uitverkocht. De zalen zijn weer gevuld, het applaus galmt weer door de theaters en daar worden wij zo blij van.

 

Niet alleen wij, maar ook de gasten ervaren theaterbezoek weer als vanouds, “Heerlijk om weer naar het theater te kunnen gaan. Het was even wennen om in een volle zaal te zitten, maar we voelen ons met de controle veilig en genoten als nooit tevoren.”

 

In de tussentijd hebben wij niet stilgezeten en hebben we theaterdichtbij.nl een update gegeven. Zo hebben we de zoekfunctie nog beter gemaakt, de homepagina aangepast en het complete theateraanbod uit de regio toegevoegd. Alles zodat jij, onze (soon to be) gast altijd een beleving dichtbij vindt. Het is mooier dan ooit.