header-image

Gratis busvervoer naar TITANIC de musical

11-05-2021
Deel dit artikel

Van 23 tot en met 27 maart 2022 stappen we aan boord van het grootste musicalsucces van het afgelopen decennium, TITANIC de musical. De musicalreeks is onder andere te zien in De Maaspoort Venlo, waarbij gratis busvervoer wordt aangeboden vanuit Weert, Nederweert, Ospel, Meijel en Maasbree (donderdag 24 maart 2022), Beringe, Panningen, Helden, Kessel en Baarlo (vrijdag 25 maart 2022), Venray en Horst (zaterdag 26 maart 2022) en Echt, Roermond en Reuver (zondag 27 maart 2022).


TITANIC de musical

Titanic vertelt het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast komt naar u toe in uw ‘eigen’ theater. Titanic heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond uit! Mis het niet.


Gratis busvervoer

In samenwerking met Ghielen Touringcarbedrijf biedt De Maaspoort gratis busvervoer aan vanuit Weert, Beringe, Venray en Echt. Per dag wordt er een andere route aangeboden. Het gratis busvervoer is te boeken als dagarrangement via www.maaspoort.nl.