Sef Thissen en diverse gastsolisten

Viva Classic Live 2022

Events

Voordelen bij deze voorstelling

  Op 11, 12 en 13 september presenteert bariton Sef Thissen de negende editie van Viva Classic Live op De Markt in Venlo. Tickets voor Viva Classic Live zijn nu te koop via De Maaspoort.

  Samen met zijn Viva Classic Live orchestra en koor maakt hij een prachtige muzikale reis met diverse internationaal geprezen top solisten. De namen van deze solisten zullen op een later tijdstip bekend gemaakt worden.

  Concert inclusief diner: € 85,00
  Net als voorgaande jaren kunt u voorafgaand aan het concert genieten van een heerlijk diner bij Old Dutch, Central of D’n Dorstigen Haen. Ieder restaurant serveert zijn eigen menu. De menu’s worden twee weken voorafgaande aan de concertreeks bekend gemaakt op de websites van de restaurants.Let op! Bikmik serveert vooraf geen diner maar biedt een luxe borrelplank met wijn/drankarrangement aan gedurende het concert.

  Aanvangstijden
  Plein open: 17.30 uur
  Aanvang diner: 18.00 uur
  Aanvang concert: 20.30 uur
  Gasten die plaatsen reserveren bij Bikmik worden vanaf 19.30 uur verwacht.

  Plaatskeuze
  In de plattegrond kunt u zelf uw plaatsen uitzoeken en hierbij kiezen uit 4 restaurants die ieder een eigen kleur vertegenwoordigen:
  Old Dutch | Groene tafels
  Central | Blauwe tafels
  D'n Dorstigen Haen | Rode tafels
  Bikmik | Gele tafels  Heeft u dieetwensen of allergieën, laat dit z.s.m. en ten minste twee weken vóór de concertreeks aan ons weten via info@maaspoort.nl o.v.v. dieetwens VCL. Vergeet niet uw tafel en stoelnummer te vermelden.
  Reeds gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd.
  De Maaspoort is facilitair partner van Viva Classic Live.
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 85,00