Symphonic Rock Night

The Second Chapter

Muziek
vr 13 mei 202220:15 - 22:55Munttheater Weert

Voordelen bij deze voorstelling

  De band presenteert een geheel nieuwe set van maar liefst 18 songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, Focus, Earth & Fire en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren `70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.

  Het gezelschap, bestaande uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als ‘Money’ van Pink Floyd, ‘In The Cage’ van Genesis en ‘Crime of the Century’ van Supertramp. Klassiekers als ‘Kayleigh’, ‘Another Brick in the Wall’ en ‘Wish you were here’ zullen zeker ook niet ontbreken. Gebracht door negen doorgewinterde topmuzikanten in een, qua licht en geluid, adembenemende show.

  Drummer Tim de Jong: “’The second chapter’ is een hele mooie show geworden met nieuwe nummers, waarbij de symfofans wederom een fraai afgewogen mix van bekend en legendarisch materiaal in één avond tot zich kunnen nemen. Voor ons opnieuw dé kans om met de allerbeste Nederlandse muzikanten deze fantastische muziek te spelen.”
  Muzikanten: Micky Huijsmans (zang), Jos Harteveld (zang) Weertenaar Joop Wolters (gitaar), Anand Mahangoe (gitaar), Matthijs Stauttener (toetsen), David Quakkelaar (toetsen), Frank Strokap (bas), Monica Kemink (saxofoon) en Tim de Jong (drums)
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 27,50