LEGENDARY ALBUMS LIVE presenteert

LEGENDARY ALBUMS LIVE presenteert Stayin’ Alive With The Bee Gees

Muziek
za 19 februari 202220:15 - 22:35Munttheater Weert

Voordelen bij deze voorstelling

  De Brothers Gibb hebben sinds 1965 een onafgebroken reeks wereldhits geproduceerd, zowel voor de boyband die ze zelf waren, als voor andere wereldberoemde namen. Het begon allemaal in het visnettenfeestjes-tijdperk met nummers als Spicks and Specks, Words en Massachusetts. De onnavolgbare sound van Barry, Maurice en Robin bleef onze muzikale harten veroveren, om de wereld rond het einde van de jaren zeventig met Saturday Night Fever (waarop klassiekers als Stayin’ Alive en Night Fever) definitief naar de dansvloer te lokken.

  Al dit moois brengt Legendary Albums Live nu, samen met het album Main Course, live op de planken. Deze plaat wordt, met nummers als Nights on Broadway en Jive Talking, gezien als de beste Bee Gees plaat en markeert tevens de overgang tussen het oude en nieuwe Bee Gees geluid. Het wordt een prachtige avond vol nostalgie, waarbij hard meegezongen mag worden en de gangpaden als dansvloer fungeren!

  John Vooijs (onze Nederlandse Tarzan), Ruben Tarmidi en Bastiaan Mulde, begeleid door de LA- Live Band o.l.v. Jan-Peter Bast tekenen voor het karakteristieke geluid. Maar dat is nog niet alles!

  Het publiek wordt ook nog op een heerlijk toetje getrakteerd: Patricia van Haastrecht brengt de hoogtepunten van Barbra Streisands’ 40 jarig jubileum album Guilty, dat volledig van de hand van de heren Gibb is. Een avond om niet te missen dus!


  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   geweest