Met Martijn Fischer e.a.

Hij Gelooft in Mij

Musical

Voordelen bij deze voorstelling

  Nooit eerder werd een Nederlandse musical zo goed ontvangen als ‘Hij Gelooft in Mij’, die van bijna de gehele pers de maximale vijf sterren kreeg en vier Musical Awards ontving. Deze succesmusical zie je binnenkort in De Maaspoort.

  Zeven jaar na de laatste opvoering komt Hij Gelooft in Mij terug in het theater! De succesvolle André Hazes-musical gaat vanaf januari 2022 op tournee en zal ook in ons theater te zien zijn.

  Hij Gelooft in Mij, gecreëerd en geproduceerd door Stage Entertainment, vertelt het verhaal van onze grote volksheld ‒ oprecht, geestig en ontroerend. De hoofdrol is opnieuw voor Martijn Fischer, die onze geliefde volkszanger als geen ander gestalte weet te geven.

  Maar liefst 22 grote Hazes-hits illustreren de toppen van zijn succes, maar ook zijn persoonlijke dalen. Je hoort onder meer ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Droomland’, ‘De Vlieger’ en natuurlijk ‘Zij Gelooft in Mij’. Boek nu

  Het Parool ★★★★★ over de musical in 2012: “De ontroering, die al in het begin werd ingezet, is een boog die de hele voorstelling overspant. ‘Hij Gelooft in Mij’ is schitterend verteld en schitterend uitgevoerd.”CORONA-MAATREGELEN
  Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.

   
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 58,00