Met Ricky Koole, Tina de Bruin, Rop Verheijen e.a.

Volkstuin complex

Komedie
wo 01 juni 202220:15 - 21:55De Maaspoort Theater & Events VenloGeannuleerd

Voordelen bij deze voorstelling

  Beleef een heerlijke theateravond met de hilarische voorstelling 'Volkstuin', gespeeld door een topcast

  Verheug je op een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak. Want daar zorgen de beste komedie-acteurs van Nederland wel voor: Tina de Bruin / Rian Gerritsen, Rop Verheijen, Ricky Koole en Daniel Cornelissen. Tezamen met het allerleukste muzikale duo van Nederland, Jan en Keez Groenteman, die garant staan voor de heerlijkste liedjes.

  In Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda, wiens leven compleet overhoop ligt, hoopt hier in alle rust een nieuw boek te schrijven. Een thriller. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die continu ongevraagd op haar tuinpad staan. Als ook haar moeder opduikt met heel veel goedbedoeld advies en er ook nog mysterieuze mannen in witte pakken rondlopen, is de rust helemaal ver te zoeken. Miranda raakt steeds verder verstrikt in hilarische intriges en bizarre taferelen.

  Volkstuin Complex is een vrolijke komedie en een duister sprookje ineen, herkenbaar voor iedereen, met of zonder groene vingers. 

  Met: Tina de Bruin (Kees & Co, Het geheime dagboek van Hendrik Groen) / Rian Gerritsen* (De Luizenmoeder, Dokter Deen), Rop Verheijen (Familie Kruys, De Luizenmoeder), Ricky Koole (Hij Gelooft In Mij / Sonny Boy) en Daniel Cornelissen (Showponies, Sophie).
   *Tina en Rian delen hun rol

  De pers over Volkstuin complex

  De Volkskrant ★★★★ | ''De toeschouwer zal de volgende dag denken: heb ik nu raar gedroomd of heb ik écht naar dansende aubergines en bloemkolen zitten kijken?''Trouw ★★★★ | ''Frisse energie en zeer vermakelijk.''1e rang ★★★★ | ''Volkstuin Complex heeft alle ingrediënten voor een geslaagde muzikale komedie.''Musicalnieuws | ''Heerlijk absurdistisch theater dat heel slim in elkaar zit.''Noordhollands Dagblad | ''Absurd, hilarisch en verrassend.''NRC | ''Willems is een heer en meester in het schrijven van heldere dialogen waarin hij humor en poëzie vermengt.'' 
  Met wie wil je gaan?
  Frisse nieuwe komedie met vlotte vertelvorm en zwarte humor
  - Volkskrant

  Voordelen bij deze voorstelling

   meer info