Met Ricky Koole, Tina de Bruin, Rop Verheijen e.a.

Volkstuin complex

Komedie
wo 01 juni 202220:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  Beleef een heerlijke theateravond met de hilarische voorstelling 'Volkstuin', gespeeld door een topcast

  Verheug je op een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak. Want daar zorgen de beste komedie-acteurs van Nederland wel voor: Tina de Bruin / Rian Gerritsen, Rop Verheijen, Ricky Koole en Daniel Cornelissen. Tezamen met het allerleukste muzikale duo van Nederland, Jan en Keez Groenteman, die garant staan voor de heerlijkste liedjes.

  In Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda komt hier in alle rust een nieuw boek schrijven. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die meer met elkaar uitwisselen dan zaden en stekjes. Met de verschijning van een geheimzinnige gevaarlijke knappe vent, baant het onkruid zich door alle tuinen als wilde klimop. De tuinders raken verstrikt in hilarische intriges en dan is de chaos compleet.

  Volkstuin Complex is een vrolijke komedie en een duister sprookje ineen, herkenbaar voor iedereen, met of zonder groene vingers. 

  Met: Tina de Bruin (Kees & Co, Het geheime dagboek van Hendrik Groen) / Rian Gerritsen* (De Luizenmoeder, Dokter Deen), Rop Verheijen (Familie Kruys, De Luizenmoeder), Ricky Koole (Hij Gelooft In Mij / Sonny Boy) en Daniel Cornelissen (Showponies, Sophie).
   *Tina en Rian delen hun rol

  CORONA-MAATREGELEN
  Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten.Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 30,50