Lisa Ostermann

Met z'n allen

Cabaret
wo 25 mei 202220:15 - 21:30De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Lisa Ostermann met haar voorstelling met z'n allen in De Maaspoort Venlo. Ze won alle prijzen op het Leids Cabaret festival en speelt nu haar eerste voorstelling met z'n allen.

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Haar eerste voorstelling ‘Met z'n allen’ gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt.
Verwacht scherpe grappen en muzikale intermezzo’s waarbij Lisa wordt begeleid door een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit Lisa.

De pers over 'Met z'n allen' van Lisa OstermannAlgemeen Dagblad ★★★★ | 'Cabaretrevelatie Lisa OStermann is bijna té veelzijdig.' Parool | 'Achter het vrolijke voorkomen van Lisa Ostermann schuilt blinde paniek. Die tegenstelling speelt ze goed uit, met zowel harde grappen als bijna achteloze kwetsbaarheid in de liedjes.'Theaterkrant | 'Een adembenemende inkijk in dat overvolle hoofd van haar dat een bomvol debuut oplevert.'
Volkskrant | 'Haar zangstem, de sprakelende uitstraling: dit is een artiest waarvan je snapt dat zij in 2020 alle prijzen won op het Leids Cabaret Festival.' 
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie
geweest