En nu dan?

Plien & Bianca

Cabaret
do 12 mei 202220:15 - 21:55De Maaspoort Theater & Events VenloVerplaatst

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Plien & Bianca, een genre op zich. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing kon een zevende theaterprogramma niet uitblijven in De Maaspoort Venlo.

Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing kon een zevende theaterprogramma niet uitblijven in De Maaspoort. 
In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan typeringen en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerend hilariteit.

Het vorige theaterprogramma, Gaat het nog door?, van het succesvolle duo Plien & Bianca zorgde voor louter lovende recensies, een nominatie voor de Poelifinario 2015 en uitverkochte zalen.

RECENSIES 
AD ★★★★ | ‘twee rasartiesten’ ‘perfect gevoel voor timing’ ‘feel-good show’ ‘aanstekelijk spelplezier’NRC ★★★★ | ‘Met uitgestreken mimieken en uitstekend gevoel voor timing winden ze de zaal om hun vingers’ ‘weldadige verzameling aan kostuums en pruiken’ ‘beeldende slapstick die in alle vervreemding zelfs even ontroerend wordt’ ‘En nu dan? is een vrolijke verzameling ongein waarin de mens, in al zijn onbenulligheid, volop belachelijk wordt gemaakt.’DAGBLAD VAN HET NOORDEN ★★★★ | ‘Met gulle hand strooien ze volstrekt krankzinnige vondsten uit’ ‘fabelachtige timing’ ‘monumentale decors’ ‘de kostuums zijn oogverblindend’

CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten.Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig. 
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 26,00