Stefan de Walle en Carine Crutzen

Gif

Toneel
za 07 mei 202220:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe en consumptie

De internationale theaterhit ‘Gif’ van Lot Vekemans is een bitterzoet relaas over verlies, gespeeld door topacteurs Carine Crutzen en Stefan de Walle, te zien in De Maaspoort Venlo Theater en Events.

De internationale theaterhit ‘Gif’ van Lot Vekemans is een bitterzoet relaas over verlies, gespeeld door topacteurs Carine Crutzen en Stefan de Walle. Een man en een vrouw proberen na het overlijden van hun kind te leven met ‘wat er niet is en wel had moeten zijn’. Ze zijn ieder hun eigen weg gegaan en ontmoeten elkaar na tien jaar weer, als hun kind een herbegrafenis krijgt vanwege gif in de grond. Dan blijkt hoe het verlies hun levens vergiftigd heeft. In een intense dialoog gaan ze op een aangrijpende zoektocht naar innerlijke rust.

De Toneelkring: “De indrukwekkende levensworsteling van een gescheiden echtpaar over hun gestorven kind. Weergaloos spel en toptoneel!”

CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten.Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.
Met wie wil je gaan?
De indrukwekkende levensworsteling van een gescheiden echtpaar over hun gestorven kind. Weergaloos spel en toptoneel!
- Toneelkring

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe en consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 24,00