Van Hoorne Entertainment

Belle en het Beest De Musical

Familie
zo 17 april 202213:30 - 14:45De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & ranja

‘Belle en het Beest De Musical’ is met betoverende liedjes, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes het perfecte theateruitje voor jong en oud. Binnenkort te zien in De Maaspoort Theater & Events.

‘Belle en het Beest De Musical’ is met betoverende liedjes, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes het perfecte theateruitje voor jong en oud. In dit romantische sprookje speelt Sita de rol van Belle, een slim meisje dat verder kijkt dan het woeste uiterlijk van het Beest, terwijl tovenaarsduo Titus & Fien voor beestachtig goede humor zorgt.

Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

Trailer Belle en het BeestGenomineerd voor Beste Familiemusical 2022
Belle en het Beest staat in de top 3 en hoort bij de finalisten van de Musical Awards Leukstetickets.nl Publieksprijs 2022! De nieuwe stemronde opent op vrijdag 1 april. Stemmen kan hier. Op 28 april wordt tijdens het Musical Awards Gala bekend gemaakt wie met deze titel naar huis gaat. 
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & ranja

Aanbevolen voor jou

geweest