philharmonie zuidnederland

Bachs Matthäus-Passion

Klassiek
vr 15 april 202219:00De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

De Matthäus’ is elk jaar rond Pasen te horen in honderden uitverkochte concertzalen en afgeladen kerken door het hele land en dit jaar ook in De Maaspoort onder leiding van philharmonie zuidnederland met Bachs Matthäus-Passion.

Onbetwist nummer een op de Hart & Ziel Lijst van Radio 4, en een echt Nederlandse traditie. ‘De Matthäus’ is elk jaar rond Pasen te horen in honderden uitverkochte concertzalen en afgeladen kerken door het hele land. Deze keer onder leiding van dirigent Stephan MacLeod. NRC-Handelsblad roemde al zijn ‘rijpheid van ideeën’ en ‘dynamische subtiliteiten’ in een eerdere uitvoering van de

Matthäus met de Nederlandse Bach Vereniging. Word ontroerd door onsterfelijke aria’s als Erbarme dich en Aus Liebe. Laat je raken door Sind Blitze sind Donner. Beleef het lijdensverhaal van Jezus, een vertelling van verraad, eenzaamheid, dood, liefde en vergeving. Emoties van alle tijden naar een hoger plan getild door de geniale en aangrijpende muziek van Johann Sebastian Bach.

Dirigent Stephan MacLeodEvangelist Fabio TrümpyChristus Michael WilmeringSopraan Hannah MorrisonAlt Rosanne van SandwijkTenor Maximilian Vogler Bas Matthieu WalendzikKoren Studium Chorale & Schola Cantorum Puerorum

CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten.Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 28,00