Blue Eyed Blues & Soul Tour

Phil Bee | Staconcert

Muziek
do 14 april 202220:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe
  • staconcert

Phil Bee komt naar De Maaspoort met zijn concert: Blue Eyed Blues & Soul Tour. Een jaren 60/70 stijl, en als echte blues en soulfan moet je bij dit staconcert zijn!

Phil Bee speelt al 30 jaar op internationale podia (van Memphis tot Warschau) met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Hij won diverse Dutch Blues Awards voor beste zanger, beste CD en beste band.

Het ‘grote mainstream’ en meteen ook miljoenenpubliek heeft kennisgemaakt met Phil Bee in het muziekprogramma ‘We Want More’ (SBS6) waarin hij met zijn band in enkele uitzendingen iedereen, inclusief de voltallige jury die toch niet meteen te boek staat als grote blues en soul adepten, heeft verbaasd. André Hazes was vanaf de eerste noot fan en dat resulteerde in een nauwe samenwerking na de laatste uitzending. De single ‘Need your love so bad’ werd samen opgenomen en door DINO Music uitgebracht. Ook in de 2021 Corona periode was Phil regelmatig te zien bij Veronica Inside en bij het Fieldlab evenement in de Ziggo Dome .

Phil Bee neemt je mee naar de jaren 60/70 met eigen versies van covers én eigen nummers van één van zijn 16 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst en ondersteund door een super strakke band van Nederlandse topmuzikanten.CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.
Met wie wil je gaan?
Phil is het best bewaarde blues geheim van Nederland
- Johan Derksen

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe
  • staconcert

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 22,50