Are You Ready For The Country?

Her Majesty

Muziek
do 07 april 202220:15De Maaspoort Theater & Events VenloVerplaatst

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

De topmuzikanten van Her Majesty gaan op een zoektocht naar de tumultueuze relatie tussen country en rock in de voorstelling Are You Ready for the Country in De Maaspoort Venlo.

Na meer dan tweehonderd uitverkochte voorstellingen rond de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty dit seizoen in de geschiedenis van de countryrock. Vanaf de jaren zestig begonnen rockmuzikanten country-elementen aan hun muziek toe te voegen. Her Majesty, de band rond Bertolf Lentink en Jelle Paulusma, speelt onder meer werk van de pioniers (zoals Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark), countryrockhelden van een decennium later (The Band, CCR, Grateful Dead) en muziek van meer eigentijdse artiesten in De Maaspoort, denk aan Wilco en The Jayhawks. 

Gitaar & zang: Jelle Paulusma, Theo Sieben
Gitaar, toetsen & zang: Diederik Nomden
Bas & zang: Dirk Schreuders
Drums & zang: Bauke Bakker

De pers over Déjà vuDe Volkskrant | “Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje.”

Bekijk meer speeldata in jouw regio op theaterdichtbij.nl.CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 21,00