De Situatie

Martijn Kardol

Cabaret
do 07 april 202220:15De Maaspoort Theater & Events VenloVerplaatst

Voordelen bij deze voorstelling

  Martijn Kardol maakt contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Hij staat met zijn solovoorstelling De Situatie in De Maaspoort Theater en Events, Venlo.

  Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Maar hoe? En door wie? Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Of ben ik dat zelf? En wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen? 

  Martijn Kardol werd met zijn programma ‘Bang’ genomineerd voor Neerlands Hoop. ‘De Situatie’ is zijn derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn geheel eigen stijl, haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.

  Martijn is een veelgevraagd radiocolumnist (Radio538/ 3FM) en was wekelijks te zien met zijn rubriek ‘Martijn zegt sorry’ bij RTL Late Night.

  De pers over het debuutprogramma van Martijn: Theaterkrant ★★★★ | “…een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek” De Volkskrant ★★★★ | “Zo veel fijne zelfspot”DVHN ★★★★ | “Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.”De Telegraaf ★★★ | "Sterke liedtekst."Theaterparadijs ★★★★ | "Er wordt bijna onafgebroken gelachen, Kardol is een absoluut multitalent."Leidsch Dagblad | "Humoristische voorstelling van betekenis."

  Bekijk meer speeldata in jouw regio op theaterdichtbij.nl.

  CORONA-MAATREGELEN
  Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.

  Met wie wil je gaan?
  Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.
  - De Volkskrant

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 17,50