Paradijskleier

Lenette van Dongen

Cabaret
wo 30 maart 202220:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid.

Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is mijn lievelingsdag. 

NRC | “Van Dongen is ook in dit programma weer een wonder van expressiviteit. Ze kan zaken die al honderd keer door andere cabaretiers zijn bespot, geheel nieuw leven inblazen. "

Algemeen Dagblad | ”Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen.” (...) Lenette van Dongen in deze vorm heeft ons nog veel te zeggen en laat ons vooral onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf."

De Telegraaf | "De artieste zit vol levenslust en weet dat in haar nieuwe programma 'Paradijskleier' aanstekelijk over te brengen. Ze voelt zich krachtiger dan ooit ." (...) Sentimenteel wordt de voorstelling nergens, daarvoor weet ze op tijd de boel te relativeren en door een lekker dancenummer in te zetten en op een trampoline mee te springen. "

Theaterkrant | "Geen schone schijn, maar echt geluk staat centraal in Paradijskleier, misschien wel de troostrijkste voorstelling uit haar oeuvre.

De Volkskrant | "Lenette van Dongen staat vitaal en expressief op het toneel, met een reeks scherpe observaties en mooie liedjes.”

CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.

Met wie wil je gaan?
Van Dongen is ook in dit programma weer een wonder van expressiviteit
- NRC

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 17,00