Défano Holwijn Live

Défano Holwijn

Show
vr 25 maart 202220:15De Maaspoort Theater & Events VenloGeannuleerd

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe en consumptie

In ‘Défano Holwijn’ live neemt de populaire influencer, Youtuber, rapper, presentator en acteur Défano de bezoekers van De Maaspoort Theater & Events Venlo mee in zijn dagelijkse leven.

In ‘Défano Holwijn’ live neemt de populaire influencer, Youtuber, rapper, presentator en acteur Défano de bezoekers mee in zijn dagelijkse leven. Is het echt zo leuk om altijd herkend te worden? En wat doe jij nou eigenlijk echt hele dagen Défano? Met een enorme vleug humor introduceert Défano de echte weetjes van het leven achter de schermen in de hippe influencer wereld van deze tijd aan het publiek.

Défano staat te popelen om voor de aller eerste keer met zijn eigen show het theater in te gaan en kan niet wachten om bepaalde elementen uit zijn succesvolle Instagram Talk show ‘Défano Late Live’ en Youtube hit ‘Wat Weet Jij’ door te trekken naar deze live theater show.

Een mix van de soms wat harde realiteit, muziek en interactie met het publiek zal centraal staan in Défano’s show. Ook Défano’s gevoel voor droge humor zal in de voorstelling niet te missen zijn!

Helaas is deze voorstelling geannuleerd.

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe en consumptie

Aanbevolen voor jou

meer info