Met Stan Valckx, Maurice Graef, Ger van Rosmalen e.a.

VVV-Venlo theatercollege

Theatercollege
do 17 maart 202220:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Het VVV-Venlo theatercollege is een onmisbare avond in De Maaspoort Theater & Events voor de trouwe voetbalsupporter, de doorgewinterde fan en de Venlonaar met een geel-zwart kloppend hart.

Een avondĀ  met verhalen over d'n Twellefde Man, nummer 28, West Ham United, het clublied en clubmascotte. Naast verhalen ook anekdotes, voetbalhumor en wellicht onthullingen uit een rijke voetbalhistorie. Eddy van der Ley is de welbespraakte en kritische interviewer. Als gasten zijn Ger van Rosmalen, Stan Valckx en Maurice Graef gestrikt. Sef Derkx en Rob Buchholz schrijven voor deze avond een bijzondere column die doorspekt zal zijn met clubliefde.

Het VVV-Venlo theatercollege is een onmisbare avond voor de trouwe voetbalsupporter, de doorgewinterde fan en de Venlonaar met een geel-zwart kloppend hart. Het college zal ondersteund worden met beeldfragmenten en natuurlijk krijgt het aanwezige publiek de gelegenheid om vragen te stellen.

CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten.Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 16,00