Philharmonie zuidnederland

Vastelaovend concert 2022

Klassiek
wo 15 februari 202320:11De Maaspoort Theater & Events VenloVerplaatst

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Met een mix van klassieke muziek, leedjes en de nudige flauwekul staat het orkest – bijgestaan door een keur aan artiesten! – garant voor het juiste carnavalspeil. Vastelaovendconcert 2023 beleef je in De Maaspoort.

De overeenkomst tussen de Maas en de Vastelaovend? Beide verbinden Limburg van noord tot zuid! Daarom volgen we de stroom van het water tijdens de Vastelaovendconcerten. Maar zo rustig als de Maas kabbelt en stroomt, zo kolkt het bloed met de Vastelaovendconcerten als opmaat voor de Vastelaovend. Lach, sjoenkel en zing mit tijdens deze 6 x 11 + 3e editie van de Vastelaovendklassieker. Met een mix van klassieke muziek, leedjes en de nudige flauwekul staat het orkest – bijgestaan door een keur aan artiesten! – garant voor het juiste carnavalspeil. En dat onder leiding van Toneelgroep Maastricht. Dat wordt gegarandeerd, zoals De Limburger het schreef, ‘een sprankelend aperitif voor de vastelaovend’. Zeker in een tijd waarin de ‘live-ontmoeting’ zo’n prominente plaats inneemt en belangrijker is dan ooit. Vur zeen os!

Dirigent Matty Cilissen Artiesten o.a. Fenna Ograjensek, Bart Storcken en Geralt van Gemert Regie Zorba Huisman In coproductie met Toneelgroep Maastricht.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie
ticketsvanaf € 28,00