zingt Kate Bush

Anneke van Giersbergen

Muziek
wo 02 februari 202220:00 - 21:30De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aan wie kun je de muziek van Kate Bush dus beter toevertrouwen dan Anneke Van Giersbergen? Tijdens haar vierde theatertournee brengt ze een prachtige ode in De Maaspoort Theater & Events Venlo.

Anneke van Giersbergen ontdekte als tiener de eigenzinnige muziek van Kate Bush. Het album ‘Hounds of Love’ draaide ze grijs. De bewondering bleef, hoewel Van Giersbergen – in tegenstelling tot haar idool – voor het podium geboren lijkt. Bovendien is ze een van de beste en veelzijdigste zangeressen van ons land. Aan wie kun je de muziek van Kate Bush dus beter toevertrouwen dan Anneke Van Giersbergen? Tijdens haar vierde theatertournee brengt ze een prachtige ode. Uit respect voor de authenticiteit van Bush geeft ze een creatieve en persoonlijke draai aan de songs, maar dat dit programma voor iedere Kate Bush-fan een uitgelezen kans is om haar oeuvre live te horen, staat vast.CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten.​ Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

geweest