Concertpodium Domani

Raschèr Saxophone Quartet

Klassiek
do 27 januari 202220:00De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief consumptie

Beleef het internationale Raschèr Saxophone Quartet in Domani Venlo.

In 2020 vierde componist Arvo Pärt zijn 85e verjaardag. Pärt geldt als een van de belangrijkste hedendaagse componisten. Zijn ingetogen 'tintinnabuli' stijl, waarmee hij stukken als 'Tabula Rasa' en 'Fratres' componeerde is een inspiratie voor velen.

Het Raschèr Saxophone Quartet, door de Wiener Zeitung „De Koningen van de Saxofoon” genoemd, heeft een persoonlijke band met Arvo Pärt. Andreas van Zoelen, tenorsaxofonist in het Raschèr kwartet vertaalde verschillende van zijn werken naar saxofoon. In 2019 werd het kwartet door Pärt zelf uitgenodigd om deel uit te maken van de programmering van het eerste jaar in het gloednieuwe Arvo Pärt Centre in Laulasmaa, Estland, waar o.a. de première plaatsvond van het “Vater Unser” van Pärt in de versie voor saxofoons. In februari 2022 is het kwartet wederom te gast in het Pärt Centre voor o.a. een nieuwe opname.

Dit concert is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de prachtige gewijde muziek van Arvo Pärt, gespeeld door een ensemble van wereldformaat.

CORONA-MAATREGELEN
Domani treft alle maatregelen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw concert te kunnen laten genieten. Volg de instructies en basismaatregelen om optimaal te genieten.KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig. 

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Sormac BV en Van der Valk Hotels Venlo. 
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 26,00