Unseen

Jakop Ahlbom Company

Toneel
za 06 mei 202320:15 - 21:35De Maaspoort Theater & Events VenloVerplaatst

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Unseen toont Jakop Ahlbom's fascinatie voor parallelle werkelijkheden in De Maaspoort Theater & Events Venlo.

In het nieuwe seizoen presenteert Jakop Ahlbom Company Unseen, een melancholisch liefdesdrama in de unieke visuele stijl van de makers van Lebensraum, Horror en SYZYGY.

Een ongelukkige vrouw die het verleden niet van zich af kan schudden. Een echtgenoot die zich gefrustreerd en eenzaam voelt. Een stille inbreker die in lege huizen overnacht. De komst van deze inbreker zet hun relatie nog meer onder druk. Het doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is. De kans op echte liefde wordt pas mogelijk als de inbreker zich helemaal onzichtbaar maakt.

Unseen is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film ‘Bin Jip’. Het toont Ahlboms fascinatie voor parallelle werkelijkheden. Net als in het eerdere Lebensraum is deze voorstelling fysiek, poëtisch en humorvol.

NRC | "En als je denkt dat de wervelende choreografie tot zijn ultieme crescendo is gekomen, volgt er een nieuwe verrassing. Lebensraum blijft tot de laatste minuut volkomen onverwacht."VOLKSKRANT | “UITERST PRECIEZE TIMING, AANGRIJPENDE DANS, ADEMBENEMENDE BEWEGINGSPATRONEN.”

Tip van de oud-Programmeur Maarten van Erp: “Dit zou verplichte kost moeten zijn voor alles en iedereen. En daar houd ik het bij. Ga kijken!”We make people wonder
Jakop Ahlbom Company vertelt verhalen die nieuwe perspectieven bieden op onszelf en de wereld om ons heen. We willen begrip en empathie creëren voor dat wat we niet kennen. Wij maken fysiek beeldend theater. De vaak woordeloze voorstellingen zijn toegankelijk voor een groot, divers en internationaal publiek.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie
geweest