Ernst Jansz en band

Ernst Jansz in Concert

Muziek
vr 21 januari 202220:15De Maaspoort Theater & Events VenloGeannuleerd

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Een avond met Ernst Jansz in De Maaspoort Theater & Events in Venlo is altijd een warm bad, niet in het minst door de fantastische muzikanten die hem begeleiden.

Na zijn hippieperiode met CCC Inc. en het enorme succes van het door hem opgerichte Doe Maar, bouwde Ernst Jansz ook op eigen benen een indrukwekkend repertoire op: solo bracht hij vijf cd’s uit en schreef hij vijf boeken. In zijn muziek blijft hij een verteller, die de protestsong niet schuwt. Voor dit theaterconcert verzamelde hij zijn mooiste liedjes en enkele van zijn Dylan-vertalingen, waarvoor hij een Edison-nominatie ontving.

Een avond met Ernst Jansz is altijd een warm bad, niet in het minst door de fantastische muzikanten die hem begeleiden. Ernst Jansz vindt het zijn beste bandje ooit.CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten.​ Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.Let op: deze voorstelling kan niet doorgaan op de geplande datum. Gasten met tickets ontvangen persoonlijk een bericht via e-mail.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

meer info