KOM

Sanne Wallis de Vries

Cabaret
do 23 december 202120:15 - 21:45De Maaspoort Theater & Events VenloVerplaatst

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie
  • toegang alleen met coronatoegangsbewijs

Kom een avond met Sanne Wallis de Vries beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd in De Maaspoort Theater en Events Venlo.

Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom. Op. Dan. Kom. Kijken. Kom. Tot inkeer? Kom maar.

De pers over de voorstelling 'KOM.' van Sanne Wallis de VriesDe Volkskrant ★★★★ | “Kom is een wervelende uitnodiging om het met elkaar te blijven proberen.” De Telegraaf ★★★ | “Hilarische anekdotes. Levendig pleidooi om vooral te leven, toleranter en jezelf te zijn.”NRC ★★★★ | “Feilloos taalgevoel en een uitgesproken mimiek. Met haar muzikanten gaat ze helemaal los.”Cabaret.nl ★★★★ | “Vreemd? Niet in de wereld van Sanne Wallis de Vries.” Theaterkrant | “Activisme met veel zelfspot.” NPO radio | ''De nieuwe voorstelling van Sanne Wallis de Vries is een 'healing na corona'.''

Over Sanne Wallis de Vries
Sanne won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs). In november 1997 ging haar eerste avondvullende soloprogramma Sop in première, gevolgd door Zin (2000), Stuk (2002) en Vier (2005). Sanne kreeg ondertussen grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Kaka Passa, haar vijfde soloprogramma, ging in 2009 in première, en in januari 2013 ook de voorstelling Adèle. Een een dubbelportret, waarin Sanne samen met Paul Groot gestalte gaf aan de recent overleden Adèle Bloemendaal, theaterdiva en comédienne. In 2014 speelde Sanne in de opera Sweeney Todd, bij de Nederlandse Reisopera. Kinderen (en ouders!) kennen Sanne als directrice Dreus uit Mees Kees. In 2017 waagt Sanne zich na 7 jaar weer aan een eigen solo onder de titel Gut, waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario. In maart 2017 werd Sanne winnares van het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren.

CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten.​ Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig.

Met wie wil je gaan?
Een wervelende uitnodiging om het met elkaar te blijven proberen.
- De Volkskrant

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie
  • toegang alleen met coronatoegangsbewijs

Aanbevolen voor jou

geweest