Moederland

Lucky Fonz III

Cabaret
vr 03 mei 202420:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Lucky Fonz III, één van Nederlands meest geliefde zangers en tekstdichters komt terug naar het theater met zijn nieuwe one-man-show: Het lied van het Moederland in De Maaspoort Theater en Events in Venlo.

Lucky Fonz III, één van Nederlands meest geliefde zangers en tekstdichters, bekend van hits als Ik heb een meisje, Linde met een E en Kwantumwetenschapper, heeft de afgelopen jaren ook naam gemaakt als bijzonder theatermaker en cabaretier. Zowel publiek als pers was laaiend enthousiast over zijn vorige theatershows Buiten de lijnen en Superlekker.

Na het succes van zijn laatste album, Hemellichamen, dat door NRC werd uitgeroepen tot beste Nederlandse album van 2022, en na grote tournees langs zowel clubs als festivals, komt Lucky Fonz III in 2024 terug naar het theater met zijn nieuwe one-man-show: Moederland. Een avond met alles waar Lucky bekend om staat: intieme diepgang, geweldige humor, ontroerende verhalen en zijn unieke muziek, met die prachtige teksten.

De Volkskrant ★★★★ | "Lucky Fonz weet het publiek van begin tot eind in zijn greep te houden met een mix van muziek en verhalen. Telkens opnieuw verrast Lucky met verrassende observaties en originele humor.”

Tip van de Programmeur Wieke Vrijhoef: “Met zijn grappige en slimme liedjes windt Lucky Fonz III je om zijn vingers.”

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 19,00