TEAM SOLO

Merijn Scholten

Cabaret
di 30 april 202420:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

In TEAM SOLO gaan Merijn en zijn alter-ego’s terug naar de basis. Comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens in De Maaspoort Theater en Events in Venlo.

‘Het is een zegen dat we Merijn Scholten's geweldige comedy nu live in het theater kunnen beleven’, schreef een landelijke krant die zijn voorstelling vijf sterren gaf. Dus dat nemen we dan maar aan.

In TEAM SOLO gaan Merijn en zijn alter-ego’s terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Muzikaal, snel en heel erg grappig.

Comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens.
Scholten vergaarde een grote schare liefhebbers met zijn online sketches. Micha Wertheim noemde hem ‘De grappigste man op Instagram’  en er werd reikhalzend uitgekeken naar zijn eerste theatershow: TEAM SOLO.

Het stelde niet teleur.
En dus trekt TEAM SOLO nog één seizoen het hele land door.
Mis het niet.

De Volkskrant  ★★★★★ | ‘Het is een zegen dat we Merijn Scholtens geweldige comedy nu live in het theater kunnen beleven’Telegraaf  ★★★★1/2 | 'Merijn Scholten heeft een theatervorm gevonden die hem alle vrijheid geeft om zijn komische talent volledig uit te buiten, maar tegelijkertijd ook iets van de wereld waarin we leven te vinden'Theaterkrant (keuze van de criticus) | ‘Achter elke grap schuilt een diepe gedachte’NRC  ★★★ | 'In ‘Team Solo’ zoekt hij naar de balans tussen een persoonlijke en een persiflerende Scholten, die hij een aantal keer prachtig weet te vinden.'

Credits:
Tekst, spel en muziek: Merijn Scholten
Techniek: Jelle van Setten
Creatieve adviezen: Micha Wertheim
Video: Willem van der Maarel
Licht­ontwerp en podiumbeeld: Jasper Nijholt
Met dank aan: Mildred Aikema en Marjolein Visser

KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 17,00