Moord in Bistro de Luif

The Superheroes

Muziektheater
ma 29 april 202419:00 - 22:00De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief hapjes, exclusief drankjes

Kom met dit team naar Bistro de Luif in De Maaspoort in Venlo en probeer gezamenlijk uit te zoeken wie deze avond de dader is. Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan?

Een moordmysterie, dat klinkt spannend en geheimzinnig tegelijk. Sterker nog: dat is het ook! Ben je goed met puzzels en met codes? Kun je ook logisch nadenken? En schuilt er een rechercheur in je? Dan zou jij deze avond wel eens de ‘Moord in Bistro de Luif’ op kunnen lossen. Afgelopen twee seizoenen waren de avonden steevast uitverkocht met veel enthousiaste spelers. Hoe werkt het? Stel een team samen van minimaal twee en maximaal zes personen. Kom met dit team naar Bistro de Luif en probeer gezamenlijk uit te zoeken wie deze avond de dader is. Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan?

Moord in Bistro de Luif is inclusief hapjes. Allergenen of andere bijzonderheden kunnen worden doorgegeven via info@maaspoort.nl.

KORTING 
Bij Moord in Bistro de Luif is geen enkele korting geldig.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief hapjes, exclusief drankjes

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 32,50