Met Fenna Ramos

Zin in Zappelin LIVE | 3+

Familie
zo 28 april 202416:00De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  Fenna Ramos komt met het TV- en online programma ‘Zin in Zappelin’ naar De Maaspoort Theater en Events in Venlo.

  Fenna Ramos komt met het TV- en online programma ‘Zin in Zappelin’ naar de theaters. Fenna is een bekende voor jong en oud. Met eigen liedjes en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen en dansen, mee te knutselen en mee te genieten van haar avonturen. De allerkleinsten kunnen vanaf nu dus live in het theater kijken, luisteren, meezingen, meedoen en genieten van hun idool!

  Ze beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen. Een feest der herkenning en zelfs net een beetje meer! Samen met hun ouders, broertjes, zusjes, vrienden, opa’s en oma’s krijgen de jongste theaterbezoekers een belevenis om nooit meer te vergeten.

  Kom je mee muziek maken?
  Wil je de middag helemaal compleet maken voor jouw (klein)kind? Voorafgaand aan de voorstelling is er om 15:15 uur in samenwerking met Co. de Cultuurontwikkelaar een muziekworkshop 'Toedeloe Toedeloe' voor de kinderen georganiseerd. Reserveer hier snel je plekje.

  Meet & Greet
  Na afloop is er een meet & greet in de foyer en kan iedereen met Fenna op de foto.  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 0,00