Yentl en de Boer

Yentl en de Boer Modderkruipers

Cabaret
wo 10 april 202420:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling, vol grappige en ontroerende liedjes. 'Modderkruipers' zie je in De Maaspoort Theater en Events in Venlo.

Modderkruipers. Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie.

Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling, vol grappige en ontroerende liedjes. Over heldenmoed en vluchtdrang. Het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.

Yentl en de Boer kennen we van hun fantasierijke theaterprogramma’s en talige liedjes.

Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met hun vierdelige muzikale comedyserie ‘Yentl en de Boer de Serie’. Tussen alle lockdowns waren ze in het theater te vinden met de veelgeprezen voorstelling ‘De Kampvuursessies’, waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen en ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret mogen rekenen.

NRC ★★★★  | 'Ontroerend én walgelijk schaamteloos: Yentl en de Boer zingen alweer een prachtig cabaretconcert.'

Met: Yentl Schieman en Christine de BoerMuzikanten: David Gram en Charly ZastrauRegie: Stephanie LouwrierLicht en decorontwerp: Jantje GeldofKostuumontwerp: Esmee ThomassenTechniek: Zico Out & Ralph TimmermansBeeld poster: Thijs Meuwese en Daan Colijn

KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 22,50