Makkelijk in de omgang

Lisa Ostermann

Cabaret
vr 29 maart 202420:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

'Makkelijk in de omgang' de voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken met Lisa Ostermann in De Maaspoort Theater en Events in Venlo.

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig. 
Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. “Een overrompelend talent,” noemde de Theaterkrant haar, naar aanleiding van haar eerste voorstelling. En nu is ze terug. Met ‘Makkelijk in de omgang’. De voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken. 

Deze voorstelling is onderdeel van de serie 'In de lift' waarbij je vier(!) cabaretvoorstellingen van aanstormend theatertalent voor 58 euro krijgt in plaats van 78 euro. Dat wil je toch! Boek nog snel jouw serie vóór 21 september. 
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 17,00