Legendary Albums Live

Nirvana's MTV Unplugged in New York

Muziek
do 28 maart 202420:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Legendary Albums live presenteert de LA-Live band met een indringende remake van deze een van de meest iconische en geliefde optredens uit de rockgeschiedenis in De Maaspoort Theater en Events in Venlo.

In 1993 was de legendarische grungeband Nirvana op het hoogtepunt van hun roem, en in datzelfde jaar werden ze uitgenodigd om op te treden in de serie "Unplugged" van MTV. Op 18 november betrad Nirvana het podium van Sony Music Studios in New York City, waar ze een set speelden die de muziekgeschiedenis in zou gaan. Ze openden met een cover van David Bowie's ‘The Man Who Sold the World’, die meteen de toon zette voor de rest van de show: uitgekleed, rauw en emotioneel geladen.
De stem van frontman Kurt Cobain was in topvorm en zijn optreden was gevuld met een gevoel van kwetsbaarheid en pijn dat altijd het kenmerk van zijn songwriting was.

Helaas zou het dit Unplugged optreden een van Nirvana's laatste zijn. Slechts vijf maanden later werd Cobain dood aangetroffen in zijn huis in Seattle, wat het tragische einde betekende van een van de meest invloedrijke bands van de jaren negentig.
Legendary Albums live presenteert de LA-Live band met een indringende remake van deze een van de meest iconische en geliefde optredens uit de rockgeschiedenis.

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 27,50