Het Laagland

Help, Helikopterouders | 8+

Familie
zo 24 maart 202414:00De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Een actuele en hilarisch herkenbare voorstelling vol interactie voor alle Curlingvaders, Tiger Moms, Pizzapapa’s, Loedermoeders én hun kinderen in de Maaspoort Theater en Events in Venlo.

Heb jij van die ouders die niets aan het toeval overlaten? Die als helikopters boven je hangen, klaar om elk mogelijk gevaar goedbedoeld uit de weg te ruimen? Of word jij juist met twee verschillende sokken naar school gestuurd? En controleert niemand of je huiswerk af is? Een actuele en hilarisch herkenbare familievoorstelling vol interactie voor alle Curlingvaders, Tiger Moms, Pizzapapa’s, Loedermoeders én hun kinderen.

Zoek dekking, een oudercrash! Op weg naar school zijn een Helikoptermoeder en -vader op elkaar gebotst. Het schoolplein bleek zó glad geveegd door een Curlingvader, dat ze in hun noodlanding een Loedermoeder en een Pizzapapa meesleurden en zijn doorgegleden tot in dit theater. Zoiets is hen nog nooit overkomen! Een coördinatiefout? Of toch iets té zwaar bepakt met ALLES wat nodig is om hun kinderen beschermd en succesvol te laten opgroeien? In Help, Helikopterouders kruipen vijf acteurs afwisselend in de huid van ouders en kinderen. Ze zetten de boel flink op z’n kop om samen met het publiek te oefenen met opvoeden en opgevoed worden.

Inez Derksen: “Tijdens de tournee van Met Zonder Ballen ontdekte ik dat iedereen de onvermijdelijke tragiek van goedbedoeld ouderschap ervaart. Mijn openhartigheid over mijn worsteling als moeder zorgde voor veel herkenning en opluchting, zowel bij ouders als bij kinderen.”

Kom je mee knutselen?
Vanaf 13:15 uur kunnen kinderen gratis deelnemen aan de beeldende workshop 'Samen met je pap of mam een eigen portret schilderen'. De workshop door docenten van Co. de Cultuurontwikkelaar vindt plaats in de foyer. Er is een open inlooptafel waarbij er een doorschuifsysteem geldt. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk kinderen deelnemen. Vol=vol en voor de knutselspullen geldt op=op.

Als ouder/begeleider ben je zelf verantwoordelijk voor het begeleiden van je kind.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 0,00