Rust in je hoofd

Michael Pylarczyk

Theatercollege
za 23 maart 202420:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  In ‘Rust in je hoofd’ vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst. Druk anderhalf uur de pauzeknop in bij jezelf, tijdens dit inspirerende theaterprogramma in De Maaspoort Theater en Events in Venlo.

  In Rust in je hoofd vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst. Waarom zijn we te druk met van alles en hebben we te weinig tijd om te genieten van het leven? Druk anderhalf uur de pauzeknop in bij jezelf, tijdens dit inspirerende theaterprogramma. Michael Pilarczyk vertelt wat je kan doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige en angstige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd.

  De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je eigen denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. Naast veel onrustige gedachten zijn we vaak druk in ons hoofd. Daarom is deze voorstelling echt een moment voor jezelf.

  Michael Pilarczyk: “Elke dag een momentje voor jezelf zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Dit heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar ook behoefte aan heeft.”

  KORTING
  Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig.
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 28,50