Saman Amini

Saman Amini's Integratieplan | Succesreprise

Cabaret
do 21 maart 202420:15 - 21:45De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 

Theatermaker, performer en muzikant Saman Amini is terug met een succestournee van zijn eerste cabaretsolo. ‘Saman Amini’s Integratieplan’ in De Maaspoort Theater en Events in Venlo.

Theatermaker, performer en muzikant Saman Amini is terug met een succestournee van zijn eerste cabaretsolo. In Saman Amini’s Integratieplan zet hij op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze uiteen hoe we omgaan met elkaar in deze multiculturele samenleving.

Gewapend met persoonlijke verhalen en een veelheid aan sketches en songs neemt Amini ons mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’. Van zijn kinderjaren in Teheran, zijn tijd na het AZC in Brabant tot aan zijn studietijd aan de Toneelacademie Maastricht. Zoekend naar een antwoord op de terugkerende vraag; waar is thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd?

Saman Amini (1989, Iran) produceert met zijn eigen stichting BLACK SHEEP CAN FLY met regisseur en scenarioschrijver Nima Mohagheghen en zakelijk leider Christine de Jager menselijke en maatschappelijk urgente verhalen die onderbelicht zijn in het theater, maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving.

Saman Amini's Integratieplan is onderdeel van de 'Ga!-serie'. Vijf voorstellingen, geselecteerd door onze programmeur, mét een voorgesprek of inleiding en je krijgt hoe dan ook een Geweldig Avondje theater. En dat voor 75 euro. Kortom... GA!   

 

NRC ★★★★★ | "Beste cabaretvoorstelling van 2022. Amini bereikt op zijn eigen wijze een perfecte symbiose tussen cabaret en theater, tussen licht en donker, tussen trauma en relativering.”

de Volkskrant ★★★★ | “Saman Amini neemt de Nederlander én zichzelf op de hak in zijn hilarische show” 

Het Parool | “Geestig, verbindend, maar ook op een manier die, terecht, een beetje pijn doet.”

Scènes ★★★★ | “Prachtig schurend cabaret van ras performer”

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 20,00