Jeroens Clan | try-out

Korte metten

Cabaret
za 16 maart 202420:15 - 21:45De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ komt cabarettrio Jeroens Clan nu met ‘Korte metten’ in De Maaspoort Theater en Events in Venlo.

Jeroens Clan maakt korte metten. Hele. Korte. Metten. Of ja, niet héle korte metten, maar ook zeker niet te lang. Metten die in ieder geval aan de korte kant zijn. Dat soort metten. Die maken ze. Zeer waarschijnlijk.

Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ komt cabarettrio Jeroens Clan nu met ‘Korte metten’. Een avondvullende voorstelling vol snelle scènes, rauwe liedjes en nietsontziende grappen. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel.De pers over Jeroens Clan: Theaterkrant | “Het drietal geeft een dramaturgisch interessante, vernieuwende draai aan dat mensonterende cabaret, zoals dat van Hans Teeuwen en Theo Maassen.” 

Leidsch Dagblad | “Een bijzondere combinatie van grofgebektheid en onzekerheid […] waarmee ze een eigen geluid toevoegen aan het cabaretlandschap.” 

NRC Handelsblad | “Het cabarettrio maakte een strak gemonteerd programma met een inhoudelijk interessant uitgangspunt.” Credits:
Fotograaf: Merel van Dooren
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 18,00