Beauty Persists

Igone de Jongh

Dans
do 11 januari 202420:15 - 21:35De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

In ‘Beauty Persists’ komt Igone de Jongh naar De Maaspoort Theater & Events met een Triple Bill waarin zij drie wereldpremières zal vertonen.

Na drie eigen avondvullende theaterprogramma’s gaat Igone de Jongh terug naar de kern. Terug naar háár ultieme vorm van schoonheid, dans! In Beauty Persists komt Igone naar de theaters met een Triple Bill waarin zij drie wereldpremières zal vertonen. Allemaal speciaal voor haar gemaakt door verschillende nationaal en internationaal bekende choreografen. Stukken waarin zij op hun eigen manier de schoonheid een gezicht geven. Vanuit verschillende tijdsgeesten worden werelden gecreëerd want die schoonheid van toen is er nog steeds. 

Igone de Jongh is de meest bejubelde en gelauwerde prima ballerina van ons land en een grote inspiratiebron voor balletliefhebbers. Na haar carrière bij het Nationaal Ballet tourde zij de afgelopen seizoenen langs de Nederlandse theaters met haar eigen programma’s I en Zin in liefde. Daarnaast is zij medeoprichter van The United Ukrainian Ballet Foundation, ter bescherming, ondersteuning en verspreiding van de Oekraïense ballet- en danscultuur.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 34,50