Met Harry Sacksioni, Manny Angeletti e.a.

The Stones vs The Beatles Battle

Muziek
do 04 januari 202420:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

In ‘The Stones vs. The Beatles Battle’ komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon in De Maaspoort Theater & Events.

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater: koopt u uw kaart voor het Stones, Beatles of het neutrale vak?

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, While my Guitar Gently Weeps.

Naast hem staan Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, Edward Reekers, Maarten Peeters, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.

In Nederland ging het dak eraf tijdens de tour, komt dat zien!

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 27,50