Pietje Bell

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand | 6+

Familie
zo 10 december 202313:30De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude, kom met de hele familie mee op avontuur met Pietje Bell in De Maaspoort.

  Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand! 
  Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

  Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart. Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. 

  Kom je mee dansen?
  Wil jij de middag voor jouw (klein)kind helemaal compleet maken? In samenwerking met Co. de cultuurontwikkelaar is er voorafgaand aan de voorstelling om 12:45 uur een dansworkshop voor kinderen georganiseerd. Reserveer hier snel je plekje. Let op: er is plek voor maximaal 30 deelnemers. 

  Meet & Greet
  Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. 
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 0,00