San Francisco City Trip

Her Majesty

Muziek
vr 01 december 202320:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Na het succesvolle ‘Are You Ready For The Country’, waarin de countryrock centraal stond, reizen de mannen van Her Majesty in hun nieuwe programma naar het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig. Beleef het in De Maaspoort!

Na het succesvolle ‘Are You Ready For The Country’, waarin de countryrock centraal stond, reizen de mannen van Her Majesty in hun nieuwe programma naar het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig. De stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten uit de hele wereld. Dat wordt dus een heerlijke avond met muziek, aangevuld met projecties, van onder meer Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby en andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden. “Samenzang van bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje.” (de Volkskrant)

de Volkskrant over een eerdere tournee | “Samenzang van bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje.”Dagblad van het Noorden | “Muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Alles messcherp. Bloedstollend mooi.”De Stentor | “Extreem goede band met superieure stem- en instrumentbeheersing. Verbluffend.”

KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig.

Met wie wil je gaan?
Samenzang van bijna angstaanjagende perfectie.
- de Volkskrant

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 22,50