Showorkest Harmonie Fortissimo

Sinterklaasspektakel | 3+

Familie
zo 26 november 202315:00 - 15:00De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  Wat een geweldige traditie. Zodra Sint Nicolaas weer in het land is, presenteert Showorkest Harmonie Fortissimo met behulp van Vooropleiding Musical van het Valuascollege en acteurs van tenièlvereiniging Silhouet het Sinterklaasspektakel in De Maaspoort.

  Wat een geweldige traditie. Zodra Sint Nicolaas weer in het land is, presenteert Showorkest Harmonie Fortissimo haar Sinterklaasspektakel. Fraaie muziek, komische acts en uiteraard alle bekende Sinterklaasliedjes om heerlijk mee te zingen. Sinterklaas is de hoofdgast van de middag en tussen de muzieknummers door beleven de Pieten weer allerlei avonturen. Bij binnenkomst in De Maaspoort mogen alle kinderen hun schoen zetten en de Pieten gaan ervoor zorgen dat ze na afloop een gevuld schoentje terugvinden. Als dat maar goed gaat! Zorg dat je erbij bent en kom samen genieten van deze feestelijke muzikale voorstelling voor iedereen tot 99 jaar.

   

   

   

  Kom je mee knutselen?
  Vanaf 14:15 uur kunnen kinderen gratis deelnemen aan de beeldende workshop 'Maak een mooi vlaggetje voor Sint en Piet'. De workshop door docenten van Co. de Cultuurontwikkelaar vindt plaats in de Glenn Corneille foyer op de eerste verdieping. Er is een open inlooptafel waarbij er een doorschuifsysteem geldt. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk kinderen deelnemen. Vol=vol en voor de knutselspullen geldt op=op.

  Als ouder/begeleider ben je zelf verantwoordelijk voor het begeleiden van je kind. 
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 0,00