Studio 100

Mega Mindy en De Onzichtbare Ekster | 4+

Familie
wo 18 oktober 202316:30 - 17:40De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  Mega Mindy komt weer voor een moeilijke opgave te staan, maar ze zet alles op alles om het recht te laten zegevieren. Daarbij krijgt ze uiteraard hulp van haar vriend en superheld Mega Toby in De Maaspoort Theater en Events in Venlo.

  Mega Mindy's grote liefde, de stoere politieman Toby, is bijna jarig! En ze heeft een prachtige verrassing voor hem. Met de Weermaker, de nieuwste uitvinding van opa, wil ze van de verjaardag van Toby een dag vol zonneschijn maken. Maar het feest dreigt in het water te vallen, wanneer het dorp overspoeld wordt door diefstallen. Iedereen is op zoek naar deze mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt. Zullen Mieke en Toby 'De Onzichtbare Ekster' kunnen pakken? En zullen Mega Mindy en Mega Toby ein-de-lijk kussen? Je komt het allemaal te weten in deze grappige interactieve megaleuke theatershow!  Kom je mee knutselen?
  Vanaf 15:45 uur kunnen kinderen gratis deelnemen aan de beeldende workshop 'Maak je eigen Mega Mindy cape'. De workshop door docenten van Co. de Cultuurontwikkelaar vindt plaats in de Glenn Corneille foyer op de eerste verdieping. Er is een open inlooptafel waarbij er een doorschuifsysteem geldt. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk kinderen deelnemen. Vol=vol en voor de knutselspullen geldt op=op.

  Als ouder/begeleider ben je zelf verantwoordelijk voor het begeleiden van je kind. 

  Meet & Greet
  Na afloop van de voorstelling komt superheldin Mega Mindy nog naar de foyer voor een Meet & Greet. 

  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 0,00