De Grote Haay

Meester Kikker | 5+

Familie
wo 11 oktober 202315:00 - 16:05De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & ranja

Meester Kikker is een spannende en grappige ‘mjoesikal’ voor het hele gezin en speelt in De Maaspoort Theater & Events Venlo.

Meester Kikker is gebaseerd op het gelijknamige (verfilmde) boek van Paul van Loon. Het gaat over meester Frans die een groot geheim bij zich draagt: Hij verandert namelijk dikwijls in een kikker. Om weer terug te veranderen in een mens moet hij simpelweg een vlieg opeten. Op zich is dit allemaal geen ramp, ware het niet dat directeur Stork óók een geheim bij zich draagt. Hij verandert geregeld in een Ooievaar nn wordt weer mens door het eten van… een kikker. Het is van groot belang dat de geheimen geheim blijven. De kinderen moeten daarbij helpen. Maar of dat lukt? Na het succes van het boek en de film op NETFLIX komt dit spannende en grappige verhaal nu naar het theater!

De voorstelling wordt een visueel feestje, met een groot doekendecor, projecties, poppen en schuimpruiken nemen we het publiek mee in dit wonderlijke verhaal waarin we erachter komen dat wellicht iedereen wel een diertje in zich heeft.

Deze voorstelling presenteren we in samenwerking met Bibliotheek Venlo.

Kom je mee knutselen?
Vanaf 14:15 uur kunnen kinderen gratis deelnemen aan de beeldende workshop 'Een huisje voor kikker'. De workshop door docenten van Co. de Cultuurontwikkelaar vindt plaats in de Glenn Corneille foyer op de eerste verdieping. Er is een open inlooptafel waarbij er een doorschuifsysteem geldt. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk kinderen deelnemen. Vol=vol en voor de knutselspullen geldt op=op. Als ouder/begeleider ben je zelf verantwoordelijk voor het begeleiden van je kind. 
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & ranja

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 0,00