Staconcert

Lex Uiting

Muziek
za 30 september 202320:15 - 22:30De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  Met een 6 koppige band brengt LEX UITING een spectaculaire Limburgse popshow in De Maaspoort Venlo.

  Al twee keer behaalde LEX UITING de nummer 1 positie van de landelijke i-Tunes Top 100. Eerst zong hij “Vanaaf Vandaag” naar de hoogste plek en later deed hij dat dunnetjes over met ‘Nao ‘t Zuuje’. Zijn ode aan Limburg kwam vervolgens binnen in de Top2000 van NPO Radio 2 en ‘Nao ‘t Zuuje’ werd verkozen tot het beste Limburgstalige liedje allertijden. Een jaar later kwam de gelijknamige hitdocu uit, die door ’t Nederlands Film Festival werd bekroond met ‘Kristallen Film’, voor 40.000 verkochte bioscooptickets. Als programmamaker en presentator werkte Lex 12 jaar voor BNNVARA, waar hij Rambam, 3 Op Reis, Kinderen Voor Kinderen en Lex Lokaal presenteerde. Ook was hij DJ bij 3FM. In 2018 maakte Lex de overstap naar RTL.

  Op het Zomerparkfeest 2019 in Venlo brengt LEX UITING dan voor het eerst zijn single “Gans Veur Gaon” uit. Een heerlijk up-tempo nummer wat direct bij iedereen bleef hangen en de garantie werd voor de volgende hit van LEX UITING. Met een 6 koppige band brengt LEX UITING een spectaculaire Limburgse popshow waarin z’n eigen hits centraal staan, maar de bekende uitsluitend Limburgse classics zeker niet vergeten worden. Een feest der herkenning met een 100% meezing garantie!  Programma
  19:15 uur deuren open | Rolstoelgebruikers kunnen zich, 15 minuten voordat de deuren openen, melden bij de zaalingang.
  20:15 uur aanvang
  22:30 uur einde

  Minder valide bezoekers
  Er is een speciaal mindervalidevak, de deuren gaan om 19.15 uur open. Rolstoelgebruikers kunnen zich 15 minuten van tevoren melden bij de zaalingang. Er is een beperkt aantal plaatsen, reserveer via de theaterkassa speciale rolstoeltickets (info@maaspoort.nl).

  KORTING
  Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig.
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 26,50