TITANIC de musical

Met René van Kooten, Mariska van Kolck, Richard Spijkers e.a.

Show#Musical#Toneel
- - -

Tony Award winnaar voor Beste Musical en Beste Muziek

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast in uw eigen theater. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit! Mis het niet.

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

The Times ★★★★★ | “A Triumph”
The Guardian ★★★★ | “Breathtaking”
The Telegraph ★★★★ | “Magnificent”

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

 

Gratis busvervoer
In samenwerking met Ghielen Touringcarbedrijf biedt de Maaspoort gratis busvervoer aan vanuit Weert, Beringe, Venray en Echt. Per dag wordt er een andere route aangeboden. Het gratis busvervoer is te boeken als dagarrangement. Bekijk de website  van De Maaspoort voor meer informatie.

 

Early bird | € 10 korting per ticket
Koop vóór 1 juni tickets en krijg € 10 korting per ticket! Gebruik de kortingscode vroegboekkorting21 om gebruik te maken van deze aanbieding.


Met wie wil je gaan?