Peppa Pig Live!

Peppa Pig Live! Peppa op Avontuur | 2+

Familie
zo 19 mei 202413:30 - 14:30Theater De Oranjerie Roermond

Voordelen bij deze voorstelling

  • incl. garderobe

Peppa Pig Live! Peppa op Avontuur | 2+

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen terug naar De Oranjerie met de spiksplinternieuwe familievoorstelling. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur!

Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor.

Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan voorheen.

Ga op de foto met Peppa.

Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van ons theater hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • incl. garderobe

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 23,00