De Alex Klaasen Revue

Snowponies

Show
- - -

De Showponies komen terug naar De Maaspoort!

‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’ was een waanzinnig succes, waarin alle letters van het LHBTQI-alfabet aan bod kwamen. Uitverkochte zalen, een laaiend enthousiast publiek en vijf sterren in de pers. “Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen”, kopte de Volkskrant ★★★★★.

Alle reden dus voor alleskunner Alex Klaasen en zijn team om u te trakteren op een spetterend vervolg in Venlo: Showponies 2, opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met onder andere deze ponies: Kelvin Wormgoor, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2:  staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van ‘ Alzheimer de musical’, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een depressieve nar, een acht stemmige  jodel-symfonie en nog veel meer…

De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag u helemaal zelf bepalen. U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden in De Maaspoort. En ook voor Johan Derksen.

''Ik mag het graag mensen ongemakkelijk maken. Ze zo laten schrikken dat hun verstand wordt uitgezet. Hun reactie daarna is heel primair. Als je dan een lach veroorzaakt, is dat een échte lach'', aldus een quote van Alex Klaasen in De Limburger.

De pers over De Alex Klaasen Revue - Showponies 2: 

NRC Handelsblad ★★★★★ | "Alex Klaasen excelleert in meest persoonlijke show over écht uit de kast komen."
De Volkskrant ★★★★ | "Showponies 2 is een feestelijke coming-outrevue, met acteer-, dans- en zangwerk van het hoogste niveau."
Dagblad van het Noorden ★★★★★ | " Een meesterwerkje van originaliteit. Dwars, strak, hartverscheurend, ongegeneerd uitbundig en verpletterend." 
De Telegraaf ★★★★★ | "Vlekkeloos uitgevoerd door talentvolle acteurs die onvolprezen, veelzijdige Klaasen regelmatig naar de kroon steken."
Theaterkrant | "Nummers op hogeschoolniveau, zoals je dat zelden ziet."
Musicalweb | "Zowel gevoelig als "over de top"grappig, Alex Klaassen beheerst het allemaal."
Musicalsites | "Weer een revuevoorstelling van ongekende kwaliteit met supertalenten op het podium."
Musicalnieuws | "Taalvirtuoos als Annie MG, komisch als André van Duin en weergaloos als volstrekt zichzelf, Alex Klaassen zet met Showponies 2 een prachtige show neer."

Bekijk meer speeldata in jouw regio op theaterdichtbij.nl

Met wie wil je gaan?