Toneelgroep Maastricht

Jungfrau

Toneel
- - -

Onweerstaanbare mix van theater, beukende muziek en ontroerende dans

Theatergrootheden Wilfried de Jong en Wim Opbrouck maken onder de vleugels van Toneelgroep Maastricht Jungfrau, een gloedvol duet over vriendschap en verlangen. Jungfrau is de opvolger van We free kings waarmee ze twee jaar geleden succesvol toerden langs theaters in Nederland en Vlaanderen.

Twee mannen die elkaar niet kennen komen elkaar tegen in het hooggebergte. Met een blik van verstandhouding besluiten ze elkaar te vergezellen. De wereld zoals ze hem kenden laten ze achter zich en wat volgt is een mythische reis naar de top van de Jungfrau, een legendarische Alpenreus. In het gevecht met de elementen hebben ze alleen elkaar en hun gedeelde verlangen naar het onbereikbare.

Jungfrau is een voorstelling over de schoonheid van het nutteloze en de omarming van de zinloosheid. Bovenal is Jungfrau een voorstelling over vriendschap, vervat in een onweerstaanbare mix van dans, muziek en theater. De eindregie is in handen van artistiek leider Michel Sluysmans.

 

Van en met: Wilfried de Jong, Wim Opbrouck
Eindregie: Michel Sluysmans
Decorontwerp: Ben Zuydwijk
Lichtontwerp: Mark van Denesse
Kostuumontwerp: Marta Stoffels
Muziekontwerp: Ron Reuman
Dramaturgie: Paul Slangen

 

Let op:  Deze voorstelling is verplaatst. Wij zullen alle maatregelen treffen om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. 

 


Met wie wil je gaan?