Denzz Shownight

Denzz Paaldansstudio

Uit de regio
- - -

De eerste twee edities van de Denzz Shownight waren een daverend succes en ook deze keer zal het publiek getrakteerd worden op een wervelende mix van muziek, dans, theater, acrobatiek, kracht, lenigheid, souplesse, passie en humor.

Een bruisende show waarin studenten en docenten van Denzz Paaldansstudio laten zien wat een gevarieerde showsport paaldansen kan zijn en dat de Denzz Shownight zo veel meer is dan alleen een dansshow. Iedere act vertelt een ander verhaal ondersteund door stampende beats of dromerige klanken en een aangename portie humor. De show is dan ook een complete beleving en de avond zal letterlijk en figuurlijk voorbij vliegen!

  • Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig.

  • We gaan er vanuit dat de voorstelling op de nieuwe datum plaats kan vinden volgens de normale indeling van de theaterzaal. Mocht de realiteit toch anders worden, dan zullen wij tijdig contact met u opnemen. Wij zullen, ook te zijner tijd, alle maatregelen blijven treffen om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.‚Äč

Met wie wil je gaan?