OG3NE

Sweet Harmony Tour

Muziek

OG3NE

Sweet Harmony Tour

Muziek

OG3NE

Sweet Harmony Tour

Muziek

OG3NE

Sweet Harmony Tour

Muziek

OG3NE

Sweet Harmony Tour

Muziek

OG3NE

Sweet Harmony Tour

Muziek

OG3NE

Sweet Harmony Tour

Muziek
- - -

Op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley

In het theaterseizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE weer terug in De Maaspoort Venlo met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ in De Maaspoort wisten de zussen van OG3NE het publiek in Venlo te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

Ook alle beschikbare tickets voor hun 10 kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in het Kurhaus in Scheveningen waren binnen no-time uitverkocht. In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR.

OG3NE is na het winnen van ‘The Voice Of Holland’ (2014) en ‘Beste Zangers’ (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival (2017) zet OG3NE zich ook internationaal op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke samenzang. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.

Als voorloper op hun gloednieuwe theatertournee verschijnt in september hun nieuwe album. Tickets voor de SWEET HARMONY TOUR zijn nu verkrijgbaar! Wees er snel bij; de concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht!

 

Let op: We gaan er vanuit dat de voorstelling op de nieuwe datum plaats kan vinden volgens de normale indeling van de theaterzaal. Mocht de realiteit toch anders worden, dan zullen wij tijdig contact met u opnemen. Wij zullen, ook te zijner tijd, alle maatregelen blijven treffen om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. 


Met wie wil je gaan?